Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla andığını belirten Erol Karaömeroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 83. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
 
10 Kasım Türk Milleti için, Büyük Önderini anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek Cumhuriyet'in erdemlerini, sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.
 
Hiç şüphesiz Atatürk’ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıklarını ve kazandırmak istediklerini doğru anlamak ve gelecek nesillere doğru aktarmak bakımından 10 Kasımların önemi büyüktür. Ancak yalnız 10 Kasımlarda değil, her daim, Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler tekrar tekrar hatırlanmalıdır.
 
Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.
 
Gelecek nesillerimizin Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağı, ülkemizin ve şehrimizin ışığını daha da parlatmak için aynı kararlılıkla, yoluna devam edecekleri inancıyla,  vefatının 83. yıldönümünde Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.”

Editör: Vitrin Haber