Vali Erol Karaömeroğu, Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. Vitrinhaber kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin tarafından karşılanan Vali Karaömeroğlu, gazetenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Vitrinhaber'in 2009 yılında internet ortamında, 2011 yılında da basılı gazetesiyle yayın hayatına başladığını belirten Gazeteci Serhat Özşahin, o tarihten bu yana sürekli okur sayısını arttıran gazetenin internet ortamında milyonlarca insana ulaştığını söyledi. Özşahin ayrıca Google Analytics verilerine göre son 1 yılda vitrinhaber.com'un 1 milyon 652 bin ziyaretçi ve 5 milyon 638 bin oturum sayısıyla önemli bir izleyici sayısına da ulaştığını kaydetti. Özşahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   

ESKİ SİNOP TEKRAR HAYAT BULACAK
Vitrinhaber'e yayın hayatında başarılar dileyen Vali Karaömeroğlu, Sinop'ta gerçekleştirilen yatırım ve çalışmalardan bahsetti. 

Karaömeroğlu, Meydan Projesinin büyük bir hızla devam etiğini ve önemli bir mesafe kat edildiğini belirterek, çok kısa süre içerisinde çalışmaların start alacağını söyledi. 

Nüfusun dışarıya taşınarak kenti eski Sinop'a kavuşturmak istediklerini kaydeden Vali Karaömeroğlu, meydan projesinin bu manada Sinop'a nefes aldıracağını, projenin değişim adına önemli bir adım olduğunu dile getirdi. 
Karaömeroğlu: "Bundan sonraki süreçte Sinop'un önündeki engelleri teker teker aşacağız. Bunun ilk adımı Meydan Projesidir" dedi. 

Vali Erol Karaömeroğlu, çevre yolu ve kentsel dönüşüm ile de Sinop'un hem arka denizle buluşturulacağını, hem de kentin tamamen rahatlatılacağını belirtti.

 

Editör: Vitrin Haber