19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sinop Valiliği tarafından muhtarlar onuruna yemek verildi. 

Sinop öğretmenevi çok amaçlı salonunda düzenlenen programda Merkez köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Programa katılan Vali Erol Karaömeroğlu, tüm masaları tek tek gezerek  muhtarlarla selamlaştı  ve günlerini kutladı.


 
Muhtarlar Günü münasebetiyle bir araya geldiği Muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Erol Karaömeroğlu, muhtarların devletin gözü kulağı olduğunu söyledi. Karaömeroğlu; “Benim meslek hayatım boyunca her zaman en yakın ilişkilerim hep muhtarlarımızla  olmuştur. Onun için muhtarlarımızla hep bir aile gibiyiz. Bu pandemi süreci nedeniyle sizlerle fazla bir araya gelemedik, inşallah bu süreç bir an önce biter ve daha sık birlikte olur ve daha sıcak ve samimi bir ilişki içinde oluruz’’ dedi.   
Toplantıda, Koronavirüs salgını sürecinde  Mahalle ve Köylerde alınan tedbirlere azami şekilde uyulması gerektiğini, muhtarlara alınan tedbirlere vatandaşların uyarılması  konusunda büyük görevler düştüğünü  belirten Vali Erol Karaömeroğlu, muhtarlara  Devletle ve  milletle işbirliği içerisinde yaptıkları güzel  çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, tüm muhtarların muhtarlar gününü tebrik etti. 


 
19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe  Vali Erol Karaömeroğlu’nun  yanı sıra,  Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başakcı,  İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl,  İdare ve Denetim Müdürü Fikri Bakıcı, Kurum Müdürleri, Sinop Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Ünlü ile   Mahalle ve Köy muhtarları katıldı.

Editör: Vitrin Haber