MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Hasan İpek ilk olarak, MÜSİAD defterini imzaladı. 

Daha sonra MÜSİAD üyeleriyle toplantı salonunda bir araya gelen Vali İpek'e, Başkan Ahmet Hilmi Gökmen MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgi verdi. 9-12 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 16. MÜSİAD EXPO Fuarına Sinop olarak katıldıklarını belirten Gökmen, fuarın oldukça verimli geçtiğini söyledi. Gökmen MÜSİAD öncülüğünde Sinop'ta yapımına başlanacak olan 4 bin kişilik yurt binası hakkında da bilgiler verdi. Ahmet Hilmi Gökmen, MÜSİAD Japonya açılışı ve Türk Japon iş formuna katılmak üzere Genel Başkan Nail Olpak ve beraberindeki 15 kişilik bir heyetle birlikte Tokyo'ya gideceklerini söyledi. 

MÜSİAD'ın çalışmalarını önemsediğini belirten Vali Hasan İpekde, "Ülkemizde önemli bir açığı gidererek, iş adamlarımızı organize edip, ülke problemlerine sahip çıkma ve kalkınmaya öncülük etme misyonuyla başlayan MÜSİAD hareketinin Sinop temsilcilerini ve sayın başkan Ahmet Hilmi Gökmen'i ziyaret etmekten çok mutlu oldum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. 

Vali Hasan İpek ziyaret anısına Başkan Ahmet Hilmi Gökmen'e gemi maketi hediye ederken, Başkan Gökmen'de Vali İpek'e, MÜSİAD yayınların oluşan bir set armağan etti. Ziyaret çay sohbeti ile devam etti. 


Editör: Vitrin Haber