Türksat 1C Uydusu 304. sırada yayın yapan Konya TV’nin 16 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 15.00 Ana Haber Bülteni’ne canlı yayın konuğu olarak telefonla katılan Vali Dr. Cengiz, Türkiye’de ilk kez Sinop Valiliği’nce uygulanmaya başlanılan,”Kamu Hizmeti Memnuniyeti Anketi” projesini değerlendirdi.   

Konya TV Haber Spikeri Alper Arık’ın çeşitli sorularını cevaplandıran Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz özetle şunları söyledi; ”İyinin düşmanı daha iyidir. Bu nedenle, çalışmalarımızdaki esas hedefimiz daima daha iyiye ulaşmaktır. En yüce makam insanlık makamıdır. İnsana hizmet, her şeye hizmet demektir. Devlet olarak da insanlarımıza hizmet etmek, bizce en kutsal hizmettir. Bu tür Kamu Hizmetlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Kamu Hizmeti Memnuniyeti Anketi’ne başlamamızdaki esas amaç da budur” dedi. 

Vali Dr. Ahmet Cengiz ayrıca, yarımada olan Sinop’un en dar yerinden kanal açılarak ada şekline dönüştürülmesi projesi ile ilgili olarak da, beyin fırtınası oluşturularak bilim adamlarınca da bunun tartışıldığını ve bu konuda çeşitli raporların hazırlandığını sözlerine ekledi. 

Editör: Vitrin Haber