Samsun ziyareti kapsamında ilk olarak Samsun Valisi Sayın İbrahim Şahin’i  ziyaret eden Vali Çetinkaya, kendisi ile ilimizdeki çalışmalarla ilgili bir süre sohbet etti. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletilmesinin ardından Vali Şahin’in makamından ayrılan Vali Yasemin Özata Çetinkaya programına almış olduğu bölge müdürlüklerini ziyaret etti.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Kenan Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Çetinkaya, ardından sırasıyla, D.S.İ. 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme 9. Bölge Müdür Vekili Mustafa Seçkin Buz ve İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran’ı  ziyaret ederek Müdürlüklerin Sinop’ta yürüttüğü çalışmalar ve projelerle ilgili karşılıklı istişare de bulundu.  
 
Samsun ziyareti sırasında Vali Çetinkaya’ya Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Ayancık Kaymakamı Adem Keleş, Dikmen Kaymakamı Soner Özer, Türkeli Kaymakam Vekili Mustafa Karali, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu da eşlik etti. 
Editör: Vitrin Haber