Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezince düzenlenen Serdar Tuncel’in konuk olduğu Çanakkale Destanı, Şiir Dinletisi ve Söyleşi Programı Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.
Programa Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaatin Serten, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Adalet komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Remziye Güldür, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Yusuf  Biner, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti İl başkanı Ali Çöpçü, MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Kazım Açıkbaş, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve Gençlik Merkezi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Program Serdar Tuncer’in Çanakkale Savaşında yaşanmış hikâyeler üzerine sohbeti ve şiir dinletisi Cihan Yıldız’ın Çanakkale Türküleri performansıyla devam etti.
 

 
Editör: Vitrin Haber