Sinop Merkez Uzungürgen Camii İmam-Hatibi Ekrem Ünal öncülüğünde hayırsever vatandaşların desteği ile Camii bahçesinde İftar Yemeği düzenlendi. 

Geçtiğimiz Cuma akşamı Cami avlusunda verilen iftar yemeğine Sinop İl Müftü Yardımcısı Ramazan Dolu, Uzungürgen Köyü Muhtarı Ferhat Demirol, Yaz Kur’an Kursunda ki öğrenciler, görevli imam-hatipler ve kalabalık vatandaş topluluğu iştirak etti.

İl Müftü Yardımcısı Ramazan Dolu yaptığı kısa konuşmasında müftülük olarak, organize edilen bu türlü iftar yemeklerini önemsediklerini ve katılmaya çalıştıklarını belirterek Ramazan ayında birlik ve beraberliğin nedenli önemli olduğuna değindi. Organizasyona öncülük eden Uzungürgen Camii İmam-Hatibi Ekrem Ünal’a da teşekkür eden Dolu, “Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde düzenlenen iftar yemeğinde emeği geçen herkesi kutluyor, bu güzel organizasyonun uzun yıllar devam etmesini diliyorum” dedi.  

200 kişiye ikram edilen iftar yemeğinin, köy halkı tarafından son derece takdir edildiği ve önümüzde ki yıllarda da devam etmesini istedikleri öğrenildi.


Editör: Vitrin Haber