Sinop Merkeze bağlı Uzungürgen köyünde düzenlenen geleneksel iftar buluşması büyük bir katılımla yapıldı. Bu yıl 7. si düzenlenen iftar programına İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al ile çok sayıda köy sakini katıldı.

Ova Mahallesinde İş Adamı Timur Aydemir sponsorluğunda düzenlenen programda: okunan ezan ardından programa katılan yaklaşık 400 kişi iftarını açtı.  

Geleneksel İftar programında katılımcılara teşekkür eden Uzungürgen Köyü Muhtarı Ferhat Demirol yaptığı açıklamada, "Köy halkımızın desteği ile her yılı geleneksel olarak bu iftar yemeği programını yapıyoruz. Amacımız Kaynaşma ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin bir örneğini yaşatmaktır. Sosyal barışın sağlanması, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi açısından bu tür sosyal etkinliklerin önemli olduğuna inanıyorum" dedi ve programa katılan misafirler ile emeği geçen herkese özellikle iftar programına sponsor olan İş Adamı Timur Aydemir'e teşekkür etti. Yapılan yemek duası ardından program çay sohbeti ile devam etti.

Editör: Vitrin Haber