Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nun düzenlediği Sinop Valiliği, Sinop Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Erdem, Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Sürücü, Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve Sinoplu yaşlılar katıldı.

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak, Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri yaşlıların tansiyonunu ölçtüler. Ardından, gülen yüzleri ve hayır duaları ile yaşlılar, Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ile sohbet edip, birlikte yemek yediler.
Aile sıcaklığında gerçekleşen etkinlik, geleceğin hemşireleri öğrenciler tarafından yaşlılara karanfil verilmesiyle son buldu.
Editör: Vitrin Haber