Adnan Çeliker başkanlığında SİYAD, çalışmalarında dur dura bilmiyor. Koronavirüs dolayısı ile sokağa çıkamayacak 65 yaş üstü yaşlılara ve ekonomik durumu kötü olan Sinoplu ailelere yardım ederek başlayan SİYAD yöneticileri, Kızılay’a da kan bağışı yaparak adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte Sinoplu çocuklar için ‘1 bayram, 1 mutluluk’ adlı kampanya başlattı. Kampanyanın başladığını duyan Ülkücü, Milleyçi camianın Sinop’ta sevilen isimlerinden Avukat Semih Erdoğan duyarsız kalmayarak 5 Sinoplu çocuğu giydirmek için harekete geçti. SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker ile irtibata geçen Erdoğan, SİYAD Genel Merkezi’nin kampanya hesap numarasını alarak 5 çocuğu giydirmek için havale işlemini gerçekleştirdi.

MHP’li Erdoğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocukların her zaman iyi eğitim alması gerektiğini düşünüyorum. Her çocuğun eşit olduğu gibi güzel giysilerde giymeyi  fazlasıyla hak ediyorlar. SİYAD’ın düzenlemiş olduğu 1 bayram, 1 mutluluk kampanyasını görünce heyecanlandım ve ben de Sinoplu çocukların mutlu olmasını istedim. SİYAD’a böyle önemli bir kampanya başlattıkları için Genel Başkan Adnan Çeliker ve yöneticilerine teşekkür eder, tüm Sinoplu hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlıklı ve huzurlu ömürler dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: Vitrin Haber