Rehberlik Araştırma Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 

Programa Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle, Ülkü Ocakları Durağan İlçe Başkanı Hakkı Keleş, Ülkü Ocakları Ayancık İlçe Başkanı Hasan Ataman, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin ve sendika temsilcileri katılım gösterdi. 

Yazar Kadir Kaan Güler ve eski Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı ve yazar Can Mustafa Çebi'nin konuşmacı olarak davet edildiği program, Kadir Kaan Güler'in konuşmalarıyla başladı. 

Güler, Alparslan Türkeş'in hayatı, siyasi mücadeleleri, ileri görüşlülüğü ve tecrübeleri ile girdiği mücadeleyi, Ülkücü Hareketin bu mücadeledeki yeri ve rolü üzerine konuştu. 

Güler'in ardından konuşmaya başlayan Can Mustafa Çebi ise, Önce Vahşi Kapitalizm, Emperyalizm, Siyonizm, Faşizm ve Komünizm üzerine Ülkü Ocaklı gençleri bilgilendirip ardından Alparslan Türkeş'in, Türkiye için birer tehlike olarak gördüğü bu ideolojilerle nasıl mücadele ettiğini ve bugün nasıl mücadele edilmesi gerektiği üzerine konuştu. 

Programın ardından Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Emre Karagülle, konuşmacılar Kadir Kaan Güler ve Can Mustafa Çebi'ye konuşmaları için teşekkür edip plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından Güler ve Çebi Ülkü Ocaklı gençlerin kitaplarını imzaladı. 



 
Editör: Vitrin Haber