Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığı Üniversite Teşkilatı tarafından Ozan Manas, Ozan Sungur ve Burçe Bozkurt Konseri gerçekleştirildi. 

Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, Cumhur ittifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığı Üniversite Teşkilat Başkanı Mahmut Can Ateş, Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Bülent Küçük, Parti, Sendika, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Bülent Küçük yaptı. 
Yaklaşık 50 senelik bir mazisi olan ülkü ocaklarının Türk Milletinin efsane gençlik hareketi olarak tarihe mührünü vurduğunu belirten Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanı Bülent Küçük, bu teşkilatın neferleri olmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. Küçük; “Yaklaşık 50 senelik bir mazisi olan Ülkü Ocakları asırlar öncesinden aldığı ruhunu, heyecanını ve dinamizmini günden güne arttırmış, geleneğe bağlı kalarak kendini güncellemeyi her dönem başarmış, Türk Milletinin efsane gençlik hareketi olarak tarihe mührünü vurmuştur.
Ülkü Ocakları siyasi kadrolara doğrudan dinamik sağlayan bir hareketten öte; siyasetten bürokrasiye, eğitimden sanata kadar birçok alanda yetkin birey yetiştiren önemli bir kuruluştur.
Her zaman dile getirdiğimiz gibi Gelecek Seçimlere Değil Gelecek Nesillere hizmet verme telaşında olan bizler için gençlik ayrı bir önem taşımaktadır. 

En Güçlü Silah Fikir, En Güçlü Fikir ise Türk Milliyetçiliği diyerek donanımlı genç bireyler yetiştirmek sadece hareketimizin geleceğini güvence altına almayıp Türk Milletinin refahını tesis etmeye de yarayacaktır” dedi. 
Programa katılan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü'ye, Parti, Sendika, STK temsilcilerine ve tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Küçük, konuşmasını burada sonlandırdı.
Programda ayrıca, Üniversite Teşkilat Başkanı Mahmut Can Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy da birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Ozan Sungur ve Burçe Bozkurt, parçalarını seslendirdi. Daha sonra sahneye Ülkü Ocakları Genel Merkez sanatçılarından Ozan Manas çıktı ve gençlerin coşkusuna coşku kattı. 
Ülkü Ocakları Sinop İl Başkanlığı bünyesinde büyük emeklerinden dolayı İsmail Bostancı, Murat Bayraktar ve Engin Şenel'e plaketlerinin de takdimiyle program sona erdi.

Editör: Vitrin Haber