Ülkü Ocakları Osman Turan konferans salonunda düzenlenen iftar yemeğinde ramazan ayı boyunca her gece Boyabat’a gurbetten gelerek ailelerinden uzak eğitimlerini sürdüren üniversiteli gençler bir araya geliyor, dualar eşliğinde oruçlarını açıyor.

Devam eden iftar programı ile ilgili açıklamada bulunan Ülkü ocakları ilçe başkanı Osman Tuncay; “Ramazan ayının üniversite öğrencilerimizin akademik takvimiyle kesişmesinden dolayı 3 yıl önce öğrenci kardeşlerimizin okul ve sınav döneminde yaşayacakları zorlukları göz önünde bulundurarak 3 yıl önce başlattığımız iftar programlarımız bu yılda devam ediyor. Her gün gerçekleştirdiğimiz iftar soframızda üniversiteli genç kardeşlerimizle dertlerimizi ve sevinçlerimizi paylaşıyor, Milliyetçi Türkiye’ye dair ümitlerimiz tekrar filizleniyor. Ramazan ayının 17. Günü vesilesi ile iftar sofralarımıza katkıda bulunan Tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tuncay; Üniversitede başlayacak olan Final sınavlarında tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Allah başarılarını daim kılsın” dedi.

Editör: Vitrin Haber