AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’ta vatandaşların hizmetine sunulan yeni spor tesisleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

ZEYTİNLİK MAHALLESİNDE GENÇLERE MASA TENİSİ SALONU
Zeytinlik Mahallesinde Masa Tenisi Spor Merkezinin gençlerin hizmetine girdiğini söyleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Masa tenisi oynamaya elverişli zemin yapısının yanında üstün teknik özelliklerle inşa edilen, yeterli sayıda soyunma odası, antrenör odası, wc ve duş ihtiyacının karşılanabileceği mekanlara sahip olan Masa Tenisi Spor Merkezinin, gece geç saatlere kadar Zeytinlik Mahallesinde sporculara ve çocuklara hizmet vermeye başladığını açıkladı.

ORDU KÖYÜ SENTETİK FUTBOL SAHASI 
Sinopluların hizmetine sunulan diğer bir tesisin ise Ordu Köyü Sentetik Futbol Sahası olduğunu hatırlatan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, merkez Ordu Köyünde hizmete açılan Sentetik Futbol Sahasının sporcuların ihtiyaç duyabileceği soyunma odalarının yanında 500 kişilik kapalı çelik tribün ile futbolseverlerin hizmetine girdiğini belirtti.

TENİS KORTU OSMANİYE’DE HİZMETE GİRDİ
Sinop’un her köşesinde sporun yaygınlaştırılmasını amaçladıklarının altını çizen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, bu amaçla Osmaniye’de inşa edilen tenis kortunun da hizmete girdiğini ifade etti.

 Maviş; “Çelik konstrüksiyon balon tipi imal edilen ve resmi müsabaka yapılmaya uygun zemin ve kalitede olan Tenis Kortunda kurum antrenörleri tarafından kurslar ücretsiz olarak verilecektir. Gece saatlerinde de sporculara hizmet verilecek olan tenis kortunun, KYK Öğrenci Yurtları, Spor Lisesi, Fen Lisesi, Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzuna yakın olması sebebiyle gençlerimizin ilgi odağı olacağına inanıyorum” dedi. 

OSMANİYE MEVKİ SPOR KOMPLEKS MERKEZİ HALİNE GELDİ
Yaklaşık bir yıl önce, Sinop’un yeni tesislerle beraber büyük organizasyonlara ev sahibi yapabilecek imkanlara kavuşacağını ve bu organizasyonlar sayesinde spor turizminin önemli sıçrama fırsatı yakalayacağını kamuoyuyla paylaştıklarını belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’un bu hedefine ulaşacağını söyledi. Maviş; “2 bin 500 kişilik spor salonu inşaatımız hızla devam etmekte olup Mayıs 2019 itibariyle faaliyete geçirilecektir. Osmaniye mevkiinde Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, tenis kortu, futbol sahası ve 2 bin 500 kişilik spor salonunun birbirlerine çok yakın olması sebebiyle adeta Spor Kompleks merkezi haline gelmiştir” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber