Tüm Sinop Dernekleri Federasyonu (TÜSİDEF) Başkanı İsmail Kabakçı ve yönetim kurulu üyeleri, kampanyada toplanan eşyaları Sinop’un Boyabat, Durağan ve Erfelek ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine teslim etti. TÜSİDEF Başkanı Kabakçı, ” Yardıma muhtaç hemşehrilerimize derman olmak için  yönetim kurulundaki arkadaşlarımla gece gündüz demeden durmadan çalışıyoruz. Kampanyamıza destek olan ve bizleri hiç bir zaman bu yolda yalnız bırakmayan ve katkı sağlayan bütün herkese teşekkür ederim. Bizim federasyon olarak birinci önceliğimiz yardımlaşmak. Yani zor durumda olan hemşehrilerimize yardımcı olmak. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Toplanan yardımları hemşehrilerimize teslim ederken, onların gülümseyen yüzlerini görünce bütün yorgunluğumuz bitiyor. Biz yaptığımız bütün işleri de önce Allah rızası için yapıyoruz. Bizler var olduğumuz müddetçe de yardımlara devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan toplanan yardımların dağıtımında Vizyon Türk Televizyonu’da oradaydı ve çekimler yaptı. Eşyaların teslim töreni, Şair Zeynel Parmaksız’ın hazırlayıp sunduğu Yöremiz Töremiz programında 3 Mart’ta yayınlanacak. Sinopluların devamlı yanında olduklarını belirten Şair Zeynel Parmaksız, “Ben Sinop sevdalısı bir kişiyim. Söz konusu Sinop olunca benim için gerisi teferruattır. Şimdiye kadar yaptığım televizyon proğraları ile Sinoplu hemşehrilerimizin sesi oldum. Rabbim bu canı bana verdiği müddetçe de sesi olmaya devam edeceğim”diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber