Ensar Vakfı Sinop Şubesi üyelerince, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sinop'un yeni İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

Ensar Vakfı Başkanı Muhammet Başoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Şube çalışmaları hakkında İl Müdürü Türkkan'a geniş bilgi veren Başkan Başoğlu, vakıf olarak en temel gayelerinin gençlerin eğitimi olduğunu söyledi. Sinop'ta bu yönüyle bir takım faaliyet ve çalışmalarının olduğunu hatırlatan Başoğlu, özellikle öğrencilerin barınma ve sosyal aktivitelerinin arttırılmasına yönelik çalışmalarından bahsetti. 

Hedef koymazsak planlayamayız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Sinop'ta güzel hizmetler yapmayı amaçladıklarını, ilin eğitimdeki başarı çıtasını daha da arttırmak amacıyla çalışacaklarını söyledi. İlin yöneticileri ve STK'lar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin koordine olmasının önemine de değinen Türkkan; "Bu süreçte başta Valimiz, Milletvekillerimiz, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız, İl/İlçe Belediye Başkanlarımız, İl Özel İdaresi Meclis Başkanımız, Genel Sekreterimiz, resmi ve özel paydaş kurum ve kuruluşların yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları, İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimizdeki çalışma arkadaşlarım, okullardaki her kademedeki yönetici arkadaşlarım, öğretmenlerimiz, velilerimiz, hayırseverlerimiz, sanayici ve esnafımızın desteğini yanımızda her zaman hissedeceğiz. Hedef koymazsak planlayamaz, ölçme ve değerlendirme yapmadan geliştiremeyiz. Her işin başında ilgili taraflarla istişare yapacak, istişare neticesinde aldığımız kararları uygulama azminde olacağız. Sürekli gözlem ve değerlendirme, süreçlerin her kademesinde kalite denetimi, öz değerlendirme ve otokontrol sistemimizi kurarak muhtemel hataları süreç devam ederken önlemeye çalışacağız" dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber