Genel Merkezi Ankara’da bulunan Türkiye Kamu Şefleri Derneği, aylık olağan toplantısı Sinop’ta yapıldı. Toplantıda ülke genelinde görev yapan 35 bin şefin sorunları tartışıldı.
 
Türkiye Kamu Şefleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Sinop Sağlık Müdürlüğü Basın Birim Sorumlusu Kenan Aral’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda Kamu Kurum ve Kuruluşları, İl Özel İdareleri, Belediye ve Üniversitelerde görev yapan yaklaşık 35 bin şefin sorunları, özlük haklarını iyileştirilmesi, görev tanımları ve buna benzer konular görüşüldü. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Kamu Şefleri ile Sinop’ta görev yapan kamu şefleri bir araya gelme fırsatı yakaladı.
Toplantıda Kamu Şefleri Derneği Genel Başkanı Emir Kazak, katılımcılara Genel Merkez Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Kenan Aral bu önemli toplantının Sinop’ta yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Aral, KAŞDER Genel Başkan Emir Kazak’a Sinop Kamu Şefleri adına bir plaket taktim etti. Toplantı sonrasında Misafir Kamu Şefleri için Sinop İl’inin tarihi ve turistik yerlerini tanıtıcı bir gezi düzenlendi.
Editör: Vitrin Haber