Sinop Telekom İl Müdürü Mustafa Töre, beraberindeki Telekom İl Müdürlüğü çalışanları ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesini ziyaret etti.

Burada Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi üyeleri ile bir araya gelen Sinop Telekom İl Müdürü Mustafa Töre, dernek üyelerini bu özel günlerini kutladı. Ziyarette Telekom’un engelli bireyler için verdiği hizmetler hakkında bilgi veren Sinop Telekom İl Müdürü Mustafa Töre, erişebilir bir iletişim için durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Töre; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler gününde bütün engelleri aşan kalplerimizin gücüyle değerli vatandaşlarımızın bu özel gününü kutladık. Şirketimizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği, Türkiye’de bir ilk olan sesli kitap hizmeti Telefon kütüphanesi, az gören çocuklar için hazırlanan gün ışığı projesi, sesli adımlar, para tanıma ve daha birçok proje hakkında dernek üyelerine bilgi verdik. Aynı zamanda engelli müşterilerimize özel cazip kampanyalardan haberdar ettik” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi üyeleri Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Töre ve Telekom personeline teşekkür etti.
 
Editör: Vitrin Haber