İl Müdürü Mustafa Töre Türk Telekom'un sosyal içerikli birçok projesinin olduğunu belirterek, fidan dağıtımının da bu projeler arasında yer aldığını söyledi. 

"Şehirler Yeşillensin" kampanyası çerçevesinde yaklaşık 7 yıldır uygulamanın sürdüğünü kaydeden Mustafa Töre, proje kapsamında bölge genelinde 10 bin, Sinop'ta da 750 fidanın toprakla buluşacağını söyledi. 

Töre: "Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğümüze bağlı Sinop, Amasya, Samsun, Çorum, Ordu ve Tokat'ta kara servi, mavi servi, dişbudak, çınar, ova akçaağaç ve defne fidanı dağıtımına başlandık. 19 Kasım itibarıyla ülkemizin doğasına, yeşiline katkıda bulunmak için müşterilerimize bölge genelinde 10 bin, Sinop'ta da 750 adet fidanın dağıtımına başladık. 'Ağaçsız vatan duvaksız geline benzer' atasözümüzden yola çıkarak dikilecek her fidan çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras. Daha yeşil bir Sinop için müşterilerimizle birlikteyiz. Bu konuda bizlere destek veren müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte yeşile hayat vermeye devam edeceğiz.  Sinop’ta sadece iletişim değil, bunun gibi sosyal birçok projelerde yer veriyoruz. Halkımız bu fidanları alıp diksin Sinop’umuza bir değer katsın istiyoruz" dedi. 


 
Editör: Vitrin Haber