Sinop'ta birçok kurum, kuruluş ve STK anneler günü nedeniyle dün bir çok etkinlik düzenledi. 

Türk Ocağı Sinop Şubesi gençleri kent merkezinin çeşitli noktalarında Sinoplu kadınlara karanfil dağıtarak, anneler gününü kutladı.

Türk Ocağı Sinop Şubesi Başkanı Metin Oktay Fındık; “Türk Ocağı Sinop Şubesi olarak bu anlamı günde annelerimize küçük bir sürpriz yapmak istedik. Nice kahramanlar, nice büyük hükümdarlar, sanatkarlar dünyaya getiren dünyanın en cefakar ve fedakar kadını olan, yavrusunun sırtını sıvazlayarak şehadetlere, cephelere uğurlayan Türk kadınının, Türk annesinin bu anlamlı gününde yanındayız. 

Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz; yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır.

Başta, vatanı için canını feda eden kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve tüm annelerin gününü kutlar, hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimize sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.
Editör: Vitrin Haber