Türk Kızılay Samsun Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, Sinop Şube Başkanı Kemal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Sinop'un ilçe kaymakam ve belediyelerini ziyaret etti. 

Boyabat, Durağan, Gerze, Dikmen, Erfelek, Saraydüzü belediye başkanları ile Erfelek, Dikmen, Durağan ve Saraydüzü kaymakamlarının makamlarında gerçekleşen ziyaretler sırasında Kızılay ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca ziyaretlerin anısına kaymakam ve belediye başkanlarına Türk Kızılay amblemli kahve fincan takımı hediye edildi. 

Ziyaretlerin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiğini ve önemli görüşmelerde bulunduklarını kaydeden Kızılay Sinop Şube Başkanı Kemal Albayrak, bu tür ziyaretlerin süreceğini söyledi. 

Albayrak: "Türk Kızılay Samsun Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Serdar Bayram, Sinop yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Bu kapsamda, Boyabat belediye başkanımızı, durağan belediye başkanımızı, Saraydüzü belediye başkanımızı, Erfelek belediye başkanımızı, Gerze belediye başkanımızı, Dikmen belediye başkanımızı ardından Durağan kaymakamımızı, Saraydüzü kaymakamımızı, Erfelek kaymakamımızı, Dikmen kaymakamımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşmelerimiz oldukça güzel geçti. Bizleri ağırlayan sevgili kaymakam ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: Vitrin Haber