Türk Eğitim-Sen Sendikası tarafından 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı sonu üyelerle tanışma ve kaynaşma yemeği verildi.

Türk Eğitim-Sen Sendikası Gerze’de düzenlediği etkinlikte üyeleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Türk Eğitim-Sen Sendikası Gerze Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Demirci, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Demirci üyelerine önümüzdeki eğitim-öğretim yılı için birlik ve beraberlik mesajları vererek; yemek sonunda yeni yönetim kurulunun oluşturulacağını belirtti.

Gerze’de 1992 yıllarında 25-30 üye ile faaliyetlerini yürüten Türk Eğitim-Sen Sendikası bugün 107 üyeye sahip olduğunu söyleyen Demirci, “Sendika olarak amacımız siyaset yapmak değil, tüm eğitim çalışanlarının hakkını aramak ve Hakk’a hesap vermektir. Türk Bayrağının dalgalandığı her eğitim kurumu ve her eğitim çalışanı gözbebeğimizdir. Hepiniz birer Türk Bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin ve düşürmeyin” dedi.

Daha sonra söz alan Türk Eğitim-Sen Sendikası Sinop İl Başkanı Turgay Şen İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Demirci’ ye emeklerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şen; “Sizlerin varlığından huzur buluyorum. Haksızlıklar karşısında durmak ve zorluklara göğüs germek konusunda verdiğiniz mücadeleden güç alıyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmalarından ardından program yapılan ikramlarla son buldu.
Editör: Vitrin Haber