Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Geliştirme Eğitim Genel Müdürlüğü’nün 24-28 Eylül tarihleri arasında Sinop Kültür Merkezinde gerçekleştireceği Batı ve Orta Karadeniz İlleri Kültür ve Turizm Müdürlükleri ve Bağlı Birimler için düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerinin açılış programı düzenlendi. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Hizmet İçi Eğitim Semineri açılış programı İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun’un açılış konuşması ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Geliştirme Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Saniye Yıldırım’ın selamlama konuşması ile devam etti.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından söz alan Sinop Valisi Köksal Şakalar, katılımcılara verimli bir eğitim semineri geçirmeleri temennisinde bulundu. Şakalar; “Kültür turizm bakanlığımızın çok değerli mensupları hepiniz Sinop’umuza hoş geldiniz. Bakanlıklarımız değişik zamanlarda değişik yerlerde eğitim faaliyetleri yapıyorlar az önce de arz edildiği gibi eğitim faaliyetinin en önemli meselesi güncel gelişmeleri takip etmek, bakanlıktaki arkadaşlarımızı tanımak, bakanlığın diğer illerdeki uygulamalarından haberdar olmak.  Tabi aynı zamanda bulunduğunuz ili tanımak. Eğitim Seminerinin verimli geçmesini diliyor, Sinop’tan memnun olarak ayrılmanızı temenni ediyorum” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından  katılımcılarla  toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi ile açılış programı sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber