İstanbul’da yaşayan Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası 3 yaşındaki Poyraz Ali’nin tedavisine destek olabilmek adına başlatılan kampanya büyüyerek devam ediyor. Sinoplu gönüllü Ayşe Özkemeç tarafından başlatılan ve Sinoplu radyo sunucusu Emin Özmen’in de gönüllü olarak radyo ve sosyal medya platformlarından büyük destek verdiği kampanya her kesimden büyük ilgi görüyor. Yaklaşık iki hafta önce düzenlenen Pazar etkinliği ardından kampanyaya son destek Sinop Denizana Balıkçılık’tan geldi. İşletme sahipleri İsmail Değer ve Muhammet Yüksek, tezgahta satışa sundukları balıklardan elde edilen gelirin tamamını Poyraz Ali’nin tedavisinde kullanılmak üzere bağışlayacaklarını söyledi. 

Sinoplu radyo sunucusu Emin Özmen’in Vitrinhaber Facebook sayfasından canlı olarak yaptığı yayında konuşan Sinop Denizana Balıkçılık İşletmecisi İsmail değer, böylesi anlamlı bir kampanyanın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Değer; “Öncelikle bir canın kurtarılması adına birşeyler yapıyor olmaktan, bunun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizler de deniz ana balıkçılık olarak şuanda tezgahımıza getirmiş olduğumuz balıkların satışından elde edilecek tüm gelirleri Poyraz Ali yavrumuzun tedavisinde kullanılmak üzere göndereceğiz. Biz eminiz ki Sinop halkımız bu konularda oldukça duyarlıdır ve bu duyarlılığın örneğini bugün göreceğiz. Biz de şimdi olduğu gibi bundan sonra da Poyraz Ali için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi. 
Sinopluların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada tezgahta bulunan çinekop’tan palamut’a levrek’ten barbun’a hamsi’ye kadar kasa kasa balık kısa sürede satıldı.


 

Editör: Vitrin Haber