Sinop Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada 29 Mart 2019 Cuma günü, 09.30 – 12.30 saatleri arasında, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenleneceği bildirildi.  

Sinop Ticaret ve Sanayi Odasının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine ilettiği talep doğrultusunda, T.C. Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda, T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Ömer Kerman, İhracatı Geliştirme Uzmanı Asım Çalış ve Karadeniz İhracatçı Birlikleri Temsilcilerinin katılımı, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu destekleriyle, düzenlenecek seminerde İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları ve İş Dünyası İçin Ticari Bilgiye Erişim konularında bilgiler verilecek. 

Sinop Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada ayrıca İlimizde faaliyet gösteren ihracatçı veya dış ticaret alanında bilgilenmek isteyen firmalara, kurum çalışanlarına yönelik ücretsiz sunulan seminer hakkında daha detaylı bilgi ve katılım kayıt için Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği (0368) 260 31 91 numarasından iletişim kurulabileceği aktarıldı. 


 

Editör: Vitrin Haber