Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi üyeleri, yeni yıla dernek binasında düzenledikleri programla girdi. Sinoplu engellileri Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'da yalnız bırakmadı. Dernek üyesi engelliler saatlerce gönüllerince eğlendi. Geceye katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

2019'un hayırlar getirmesini dileyen Dernek Başkanı Murat Karagülmez: "Bu güzel günde bir araya gelip bizleri yalnız bırakmayan üyelerimiz ve yönetim kurulumuz ile gönül dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yılın hepimize, tüm coğrafyamıza ve dünyamıza sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum. 2019 yılı engellilerin sorunlarının daha az olması için çaba göstereceğiz" dedi.

Murat Karagülmez bu zamana kadar dernek çalışmalarında katkı sağlayan herkese ve özellikle, Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'na da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Üçüncüoğlu'da konuşmasında, yeni yıla birlikte girmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bu güzel günde sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum. Yaşam sevinciniz ve sevginiz hiç bitmesin. Güzel bir şeyler yapmak için mutlaka bir yol vardır. Bunu en güzel şekilde gösteriyorsunuz. Yeni yılın hepinize güzellikler getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar ardından yeni yıl pastası Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve TSD Sinop Şubesi eski Başkanı Ali Özmen tarafından birlikte kesildi.

Editör: Vitrin Haber