Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, beraberindeki dernek üyeleri ile birlikte gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret etti. Gazetemiz kurucusu Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin tarafından karşılanan TSD üyeleri gazetemiz matbaa tesisi ve haber bürosunu gezdi, gazetemizin hazırlanışından basımına kadar geçen süreç hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra Gazetemiz kurucusu Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin ile bir süre sohbet eden Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, TSD’nin faaliyetlerinin duyurulması noktasında gösterilen ilgi ve alakadan dolayı gazetemiz çalışanlarına teşekkür etti.

Karagülmez; “Bizler Sinop’ta engelli bireylerin sosyal hayata daha fazla uyum sağlayabilmeleri için birçok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimizi de siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile vatandaşlarımıza duyuruyor ve bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Sinop genelinde yaptığımız çalışmaların duyurulması noktasında bizlere verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğimize inancımız tamdır” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşler Müdürümüz Ali Fuat Özşahin, TSD Sinop şubesinin faaliyetlerinin vatandaşlara duyurulması noktasında bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez ve dernek üyelerine gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber