TSD Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, beraberindeki dernek üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Baki Ergül’ü ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette 10 yıllık görev süresini 31 Mart yerel seçimleri ardından sonlandıracak olan Belediye Başkanı Baki Ergül’e, Sinop’a ve engelli vatandaşlara verdikleri hizmet ve destekleri için teşekkür eden TSD Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, Başkan Ergül ile bağlarının asla kopmayacağını belirtti. 

Karagülmez; “Sayın Başkanımız 31 Mart seçimleri sonrasında başkanlık görevini sonlandıracak. 10 yıllık görev süresi boyunca engellilerimizin her türlü sorunlarını dinleyerek, alakadar olduğu ve sorunlarımıza çözüm getirdiği kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Baki Ergül, belediye olarak daima engelli vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonraki yönetimin de aynı düşünce ile hareket edeceğine inandığını söyledi. Ergül; “Sinop’un özel ve güzel kişileri olarak şahsımı ziyarette bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Benim başkanlığım döneminde 10 yıl boyunca, Sinop’umuzun her türlü sorununu çözmeye çalıştık. Tabi ki engelli vatandaşlarımızın da sorunlarını çözme gayreti içinde bulunduk. Ben inanıyorum ki 31 Mart seçimleri sonrasında gelecek olan yönetim de engelli vatandaşlarımıza aynı hassasiyeti gösterecektir” diye konuştu.

Ziyaret sonunda TSD Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, Belediye Başkanı Baki Ergül’e yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı bir plaket takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. 

Editör: Vitrin Haber