Geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kadrosunu oluşturan Türk Hava Kurumu (THK) Sinop Şubesi, yeni yüzüyle çalışmalarına başladı. Yeni yapılanma kapsamında THK Sinop Şubesi Başkanı Atilla Tezin olurken, yönetim kadrosu ise: Serkan Akbez (başkan yardımcısı), Alim Çilingiroğlu, Erdoğan Bilig ve Orhan Erbul'dan oluştu. 

Yeni yapılanma ardından Sinop'taki yerel basın ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden THK'nin çiçeği burnundaki yeni yönetimi Vitrinhaber Gazetesi'ne de nezaket ziyaretinde bulundu. 
Vitrinhaber Kurucusu Serhat Özşahin ile uzun süre sohbet eden THK Sinop Şubesi Başkanı Atilla Tezin ve yönetim kurulu üyeleri, THK çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Türk Hava Kurumunun köklü bir kurum olduğunun altını çizen Başkan Atilla Tezin, kurum olarak Türkiye'de havacılığın gelişmesi ve havacılığa teşvik için önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. 
Tezin: "Türk Hava Kurumu (THK) 1925 yılından beri faaliyetlerini Türk havacılık sektörünün sürdürülebilirliği ve sürekli gelişimini odağına alarak gerçekleştiriyor. THK kamu yararına faaliyet gösteren güçlü, güvenilir ve köklü bir dernektir. Her yıl 60 binden fazla gence verdiği ücretsiz havacılık kurslarıyla gökyüzüne yeni kanatlar kazandıran Türk Hava Kurumu, milli bütçeden hiçbir pay almadan Türk halkının destek ve yardımlarıyla havacılık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Söz konusu havacılık faaliyetleri ile gençlerimizin; milletini ve ülkesini seven, çevre bilinci yüksek, sosyal sorumluluk anlayışı gelişmiş, iyi vatandaşlar olarak yetişmesine katkıda bulunuyor" dedi. 

Yeni yönetim olarak ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Atilla Tezin: "Şu anda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ve istişareler yapıyoruz. Hem sivil toplum kuruluşları, yerel basınımız ve kentimizin tüm dinamiklerini ziyaret ediyoruz" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber