Sinop Belediyesi bünyesinde, fotoğrafçı Volkan Atılgan tarafından gerçekleştirilen temel fotoğraf eğitimine katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşturulan bir sergi düzenlendi. 

İskele Meydanı Atatürk Anıtı yanında gerçekleştirilen sergide çok sayıda fotoğraf Sinopluların beğenisine sunuldu. Fotoğraf kursiyerleri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen sergi açılışını Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptı. Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde düzenlenen etkinliklere Volkan Atılgan öncülüğünde bir yenisini daha eklediklerini belirten Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül; “Kursa katılan kursiyerlerimizin ilimizin değişik yörelerinde çektikleri birbirinden güzel resimler ile düzenlenen bu sergide emeği geçen başta hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği sergimizin yanı sıra Sayın Atılgan’ın çeşitli illerde gerçekleştirdiği sergilerde başarı ile devam ediyor” dedi. Sergi açılışında konuşan fotoğraf sanatçısı Volkan Atılgan böyle anlamlı bir organizasyonun içinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Atılgan; “Koşulsuz şartsız hem kursa hem de sergilerimize desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Baki Ergül'e teşekkürlerimi sunuyorum. Her şartta nükleer santrale hayır diyen Sayın Ergül ilimiz dışında da gerçekleştirdiğimiz sergilerde bizlere destek çıkmış ve yanımızda olmuştur. Oldukça geniş katılım içinde sergilerimiz oldukça başarı ile gerçekleştiriyoruz. Sergilerimiz de emeği geçenlere ve kursiyerlerimize ve mimarlar odası il temsilciğine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum'' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Sinop Belediye Başkanı ve vatandaşlar sergide yer alan fotoğrafları inceledi. Sergide ayrıca Belediye Başkanı Baki Ergül kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.
 
Editör: Vitrin Haber