Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi ile Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine dair tebliğ ve uygulama rehberi Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü web sitesinde yayımlandı. Desteklere ilişkin başvuru ve proje konuları Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü web sitesinde de ilan edildi.

HAYATA GEÇECEK PROJELERLE İLİMİZ TARIM VE HAYVANCILIĞI DAHA DA GELİŞECEK

Desteklerden yararlanmak isteyen yatırımcılara çağrıda bulunan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, alınan desteklerle hayata geçirilecek projeler neticesinde Sinop tarım ve hayvancılığının daha da gelişeceğini söyledi. Önlem; “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi ile Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine dair tebliğ ve uygulama rehberi Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü web sitesinde yayımlandı. Bu kapsamda hibe almak isteyen ve destekler hakkında detaylı bilgi almak isteyen yatırımcılarımız İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü ile irtibata geçebilir.

Kentimizde hayata geçirilecek projeler ile İlimiz tarım ve hayvancılığı daha da gelişecek, ileri teknolojilerle çiftçilerimiz rekabet edebilir seviyeye ulaşacaklar ve ülke ekonomisinde önemli yere sahip olacaklar. Yine uygulanan projeler ile istihdam oluşturulacak. Bu anlamda yatırımcılarımızı bu önemli destekten faydalanmaya davet ediyoruz. Yatırımcılarımıza ilimize katacakları katma değerden ötürü şimdiden teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber