Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ve Denizbank'ın katkılarıyla düzenlenen, ''7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'' başlıyor.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan yarışma, 2015 yılının FAO tarafından“Uluslararası Toprak Yılı” ilan edilmesiyle temasını “Toprak” olarak belirledi. Tematik kategorinin yanı sıra Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ile Denizbank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor.
Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.
Yarışmaya başvurular 29.06.2015 tarihinde başlayıp, 02.10.2015 tarihinde sona erecek. Yarışma sonuçları 16.11.2015 tarihinde www.tariminsan.com,  www.tarim.gov.tr,  www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacak.
Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 36 bin TL tutarında Denizbank hediye çeki ödül olarak verilecek.

 
Editör: Vitrin Haber