Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; Sinop Üniiversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Çelik, Genel Sekreter Mehmet Atlı ile akademik ve idari personel katıldı.

Programın açılışında Sinop Üniversitesinin kalite yönetim çalışmaları hakkında bir sunum yapan Boyabat İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Yener, kalite yönetim sistemi kapsamında Amasya Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesine gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin gözlemlerini katılımcılarla paylaştı.

Dr. Öğr. Üyesi Serdar Yener, Üniversitenin Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlanan Farkındalık Eğitim Sunumu hakkında da bilgiler verdi.

Sunum ardından Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Prof. Dr. Ahmet Tabak’a katılım sertifikalarını takdim etti.

Konuşmasında sertifika almaya hak kazanan personelleri tebrik eden Rektör Dalgın, “Önemli olan kalitenin geliştirilebilir ve sürdürülebilir olmasıdır. Belgeyi alan personelimizin bundan sonraki çalışmalarını daha büyük bir heyecanla yerine getireceğine inanıyorum. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Ardından geçtiğimiz hafta yapılan Kalite Yönetim Sistemi Eğitimine katılan akademik ve idari personele, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Prof. Dr. Ahmet Tabak tarafından katılım sertifikaları takdim edildi.

Editör: Vitrin Haber