SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Tabak, Gelir İdaresi Daire Başkanı Kaan Kasım, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Demirci, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Çelik, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Yüktaşır, Genel Sekreter  Mehmet Atlı, Daire Başkanları, Akademik ve İdari Personel ile öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Sinop Defterdarı Naci Günaydın, 2019 yılı bütçe verileri ile vergi haftası etkinlikleri ve vergi bilincinin oluşması konularına değindi.
Ardından konuşan Gelir İdaresi Daire Başkanı Kaan Kasım, Gelir İdaresi Daire Başkanlığının görevleri, verginin ülke kalkınmasındaki yeri ve önemi ile Hazine ve Maliye Bakanlığı kariyer imkanları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.
Program soru-cevap bölümü ile devam etti.  

Program sonunda ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl tarafından, Gelir İdaresi Daire Başkanı Kaan Kasım ve Sinop Defterdarı Naci Günaydın’a hediye takdim edildi.

Editör: Vitrin Haber