Türk İmar Sen Sinop Temsilcisi Murat Demirbaş, son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarını lanetledi. Yaşanan olayları büyük üzüntü ile takip ettiklerini belirten Demirbaş; “Artık sözün bittiği yer değil sözün tükendiği yerdeyiz” dedi.

Ülke genelinde son günlerde devam eden terör olaylarının biran evvel son bulmasını dileyen Türk İmar Sen Sinop Temsilcisi Murat Demirbaş, terörü ve terör örgütünü destekleyenleri lanetledi. Demirbaş; “Son günlerde artarak devam eden terör olayları ve birbiri ardına gelen şehit haberleri milletimizin yüreklerini dağlamaya devam ederken, bir acı Hakkari Dağlıca'dan geldi.

Dağlıca'da iki ayrı zırhlı askeri araca yapılan mayınlı saldırıda ilk  gelen bilgilere göre 32 askerimizin şehit olduğu belirtiliyor. Türk milletine baş sağlığı diliyorum, "Çözüm diyerek bu milleti kandıranlar bunun hesabını vermelidir" "Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde askerlerimize yönelik yapılan haince saldırılar bir kez daha bizleri yasa boğmuştur. İlk gelen bilgilere göre 32 askerimizin şehit olduğu ve birçok askerimizin de yaralı olduğu ifade edilmektedir. 
Son bir kaç aydır hızla artış gösteren ve ocaklara yangınlar düşüren terörü ve terör örgütünü lanetliyorum. Bu hainlere çözüm süreci adı altında camsuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir.  
 
Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenler, bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödetmektedirler” dedi. 
Açıklamasında çözüm süreci çalışmalarını başlatan hükümete yüklenen Türk İmar Sen Sinop Temsilcisi Murat Demirbaş, terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti. Demirbaş; "Çözüm değil, ihanet süreci" derken ve Akil adam olmayı reddederken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler? "Analar ağlamasın" diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğu artık çok net ortadadır. Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığı, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığı bir kez daha anlaşılmıştır. 

Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, "Terörle müzakere değil, mücadele" yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır.  
Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak, başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum" diye konuştu

Editör: Vitrin Haber