SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, SNÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Baro Başkanı Av. Funda Öztürk Altuntaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan, Dekanlar, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İnan Kılıç’ın yaptığı panele, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Derya Şahin, Sinop Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikoloğu Güven Yılmaz ve Sinop Barosu Avukatlarından Av. Nihal Gündoğdu Saatci konuşmacı olarak katıldı.

Panelde konuşmacılar “Şiddet Döngüsü ve Sağlığa Etkileri”, “Gençlerde Şiddetsiz Gelecek” ile “6284 Sayılı Kanunun Kadına Yönelik Şiddetle Mücadeledeki Rolü” konularında sunumlar yaparak, katılımcılara bilgiler verdi.

Program sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş ve SNÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, sağladığı katkılardan dolayı moderatöre ve panelistlere teşekkür belgesi takdim etti.

Editör: Vitrin Haber