Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, tüm Defterdarlık personelinin Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Defterdar Naci Günaydın ve Defterdarlık personeli, Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet Atlı’yı ziyaret etti.

31. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Sinop Defterdarlığı tarafından Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde bilgilendirme standı kuruldu.
Kurulan stantta Sinop Defterdarı Naci Günaydın ve Defterdarlık personeli Üniversite öğrencilerine vergi alışkanlığı hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere verginin Ülkemizin kalkınmasındaki önemini anlatan Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının yaygınlaşması için her yıl Şubat ayının son haftasını Vergi Haftası olarak kutladıklarını belirtti.

Defterdarlık personeli, Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde açtıkları stantla gün boyu öğrencilere vergi hakları ve gönüllü vergi ödemeleri konularında bilgi verdi.

Editör: Vitrin Haber