Sinop Üniversitesi (SNÜ)  Öğrenci Yaşam Merkezi önünde düzenlenen programa; SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı ve Prof. Dr. Hülya Turan, Genel Sekreter Ali Altungeyik, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademik-idari personel ile yüzlerce öğrenci katıldı.

Bahar Şenliği’nin açış ve selamlama konuşmasını yapan SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, dereceye giren öğrencileri ve takımları tebrik ederek, Bahar Şenliğine katılan öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

SPORCULAR KUPALARINI PROTOKOLÜN ELİNDEN ALDI
Konuşmanın ardından 12. Spor Şenliğinde kıyasıya mücadele ederek, dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreni ile madalyaları ve kupaları takdim edildi.  Bireysel ve takım oyunlarında dereceye giren sporcularımız, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. 

TİYATRO GÖSTERİSİ KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI
Sinop Üniversitesi (SNÜ)  Tiyatro Öğrenci Kulübünün hazırladığı ve öğrenciler tarafından sahnelenen “Şaşırt Beni” isimli iki kişilik tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi.

HALK OYUNLARI EKİBİ GÖZ DOLDURDU
Şenlikler kapsamında sahne alan Sinop Üniversitesi  Halk Oyunları Öğrenci Kulübü Halk Oyunları ekibi, sergiledikleri performansla göz doldurdu.

ÖĞRENCİLER, ŞEYMA DEMİRCAN VE YILMAZ KÜÇÜK İLE COŞTU
Son olarak sahneye çıkan Sanatçılar Şeyma Demircan ve Yılmaz Küçük, performanslarıyla öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Konser boyunca doyasıya eğlenen öğrenciler, söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Şeyma Demircan ve Yılmaz Küçük, seslendirdikleri parçalarla yüzlerce öğrenciye unutulmaz bir an yaşattı. 

Editör: Vitrin Haber