Bu kapsamda Sinop Üniversitesi ile UTARİT Bilişim Şirketi arasında, tüm yemekhanelerde mobil uygulamaya tanımlı kartlarla ödeme ve geçiş işleminin sağlamasını içeren iş sözleşmesi imzalandı.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine; SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Utarit Bilişim Yetkilisi Ayşe Burcu Tüzün, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Konukçu ve şirket personelleri katıldı.

Sözleşme kapsamında personel ve öğrenciler, telefonlarına indirecekleri SoliPay Mobil Uygulaması ile yemekhane ve benzeri ödemelerini kare kod okuma yöntemi ile kolayca yapabilecek.
Personel ve öğrenciler SoliPay Mobil Uygulamasını kimlik kartlarına ya da banka/kredi kartlarına da tanımlayarak temassız ödeme işlemini güvenli bir şekilde kullanabilecek.


SoliPay mobil uygulaması kullanıcıları, uygulamaya tanımlayacakları kimlik kartlarına BKM Express alt yapısı üzerinden anlaşmalı ATM’ler aracılığıyla bakiye yüklemesi de yapabilecek.
Kullanıcılarına yemek hizmetinden güvenli bir şekilde faydalanma imkanı sağlayan yeni uygulama, aynı zamanda personel tasarrufu da sağlayacak.
SoliPay Mobil Uygulaması, personel ve öğrencilerin Covid-19 pandemisinden kaynaklı hijyen ve mesafe konusundaki hassasiyetlerine de uygun biçimde hizmet verecek. 

Editör: Vitrin Haber