Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ı meclisteki makamlarında ziyaret etti.

Merkezi İstanbul'da bulunan derneğin faaliyetleri kapsamında Sinop'a gelen Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı Sinop’taki ziyaretlerinin ardından Ankara’da CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ı meclisteki makamlarında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ile İstanbul Milletvekili Şirin Ünal’ı 15 Haziran 2014 günü SİYAD’ın organize ettiği Sinoplu derneklerin katılımıyla gerçekleşen 2014 SİYAD Futbol Turnuvası final maçı ve dev müzik şölenine davet etti.

Arpacı,” CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ile AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Şirin Ünal’ı Futbol Turnuvası ve müzik şölenimize davet ettik. AK Parti Sinop Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı’mız Mehmet Ersoy Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’la toplantısı olduğundan ziyaretimizi bir başka güne erteledik” dedi.

Editör: Vitrin Haber