Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Ankara Tren Garı’nda meydana gelen menfur terör eylemi sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımızla alakalı başsağlığı mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajda SİYAD Genel Başkan Arpacı, son yıllarda gerçekleştirilen terör saldırıları ve eylemlerle devletimizin ve milletimizin sabrının test edildiğini söyledi.

Türkiye’de oynanan büyük oyunların sürdüğüne dikkat çeken Arpacı: “Bugün Ankara Tren Garı’nda gerçekleştirilen hain, menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Son yıllarda gerçekleştirilen terör saldırıları ve eylemlerle devletimizin ve milletimizin sabrı test edilmektedir. Diğer terör eylemleri gibi Ankara Tren Garı’ndaki saldırı da birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, geleceğimizi hedef almaktadır. Bu saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık, teröre vereceğimiz en büyük, en anlamlı cevap olacaktır. Bu hassas dönemde sivil toplum kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın akl-ı selim ve itidalle sağduyulu davranmaları gerekmektedir. 
Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız. Şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. 

Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet;  ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.” dedi. 
Editör: Vitrin Haber