Şırnaklı öğrenciler, Sinop'taki gezi programları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Şehit Önder Güzel Konferans Salonunda Toplum Destekli Polislik Şubesince düzenlenen "Madde Kullanımı ve Bağımlılığı" konulu seminere katılan öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile de bir araya geldi.

Dağdeviren, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, her bölgesinin, gençlerin verecekleri katkılarla güzelleşeceğini söyledi. 

Bir yeri yaşanabilir hale getirmenin, insanların ellerinde olduğunu ifade eden Dağdeviren, şunları kaydetti: "Şunu emin olun ki bizim kalbimiz Türkiye'nin 81 ilinde hep beraber atıyor.  O anlamda Şırnak'ın orada çekeceği bir sıkıntı Ankara'da, İstanbul'da da veya Antalya'da da hissedilir. Yine bizim burada yaşadığımız bir sıkıntıyı da sizler de orada hissediyorsunuzdur. Yani ülkemiz bir insan vücudu gibidir. Dik ve sağlık bir şekilde ayakta durabilmesi hepimizin iyi olmasına bağlı. Emin olun Sinoplular sizleri çok seviyor. Ben ve ailem gidip gördük. Oralara geldiğimiz de dünyanın en misafirperver insanlarıyla tanıştık. Biz aslında et ve tırnak gibi bölünmez ve ayrılmaz bir bütünüz, sizlerin orada tırnağınız acısa bizim burada kalbimiz burkuluyor. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum." 

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Kazım Açıkbaş ise misafirperverliklerinden ötürü öğrenciler adına  Dağdeviren'e teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından öğrencilere İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan şiirlerin yer aldığı kitap hediye edildi. 

 
Editör: Vitrin Haber