Vali Erol Karaömeroğlu, ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilerle Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Karaömeroğlu, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 

Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Vali Karaömeroğlu daha sonra dereceye giren öğrencileri teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Türkiye, Güney Kore, Almanya, İtalya, Portekiz ve Hırvatistan’da düzenlenen uluslararası yarışmalarda tekvando, karikatür ve bilardo alanlarında derece kazanan Aziz Göveli, Merve Yurtseven, Altuğ Keküllüoğlu, Rümeysa Gül Tunç, Kübranur Gül Tokmak, Denizcan Akkoca, Didar Aşkın Ayrancıoğlu, Elif Kayra Eşin, Zeynep Nazlı Kösebey, Sümeyra Toka, Dağlar Umut Ayrancıoğlu ve Cennet Külcü’ye ödülleri Sinop Valiliğinde düzenlenen tören ile verildi.

Öğrencilere ödülleri Vali Erol Karaömeroğlu, Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız tarafından verildi. 

Ödül töreni çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

 

Editör: Vitrin Haber