Sinop Valiliği önünde gerçekleştirilen Turizm Haftası etkinliğinde,  Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.  

Programa Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Dr. Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi Müdürü Erol Akarslan, Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Çobanoğlu, kurum müdürleri ve Turizm Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından İl Kültür Müdürü Hikmet Tosun ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli Vali Köksal Şakalar’ı ziyaret etti.


15-22 Nisan Turizm Haftası Sinop’ta hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun etkinlikler kapsamında 16 Nisan Salı günü saat:14.00’da Sinop Kültür Merkezinde Kültür ve Turizm konulu ‘Yarışarak Öğreniyoruz’ yarışması, 17 Nisan Çarşamba günü saat:13.30’da Müze ve Ören yerlerinin öğrencilere gezdirilmesi, 18 Nisan Perşembe günü saat:14.00’da Vira Otel’de Turizm Koordinasyon Toplantısı, 19 Nisan Cuma günü saat:14.00’da Sinop Kültür Merkezinde yöresel nakış, yağlı boya resimlerden oluşan ‘Karma Sergi Açılışı’, saat:14.30’da Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi ve Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Konser verileceğini belirtti. 

Editör: Vitrin Haber