Sinop'ta yaklaşık 100 otomobile Türk bayrağı asarak, konvoy oluşturan gençler terörü lanetledi.
 
Son günlerde artan terör olayları ardından Sinop'ta sosyal medya üzerinden örgütlenen gençler, düzenledikleri konvoyla terörü lanetlerken, şehit düşen güvenlik güçlerini de andı. 

Korucuk mevkisinde ki Atatürk Devlet Hastanesi güzergahında toplanan grup, polis nezaretinde yaklaşık 100 araçla klakson çalarak ve açtıkları bayraklarla Tarihi Sinop Cezaevi önüne geldi. Burada araçlarını otoparka bırakan kalabalık grup Diyojen heykeli önünden yürüyüşe geçti.  Türk bayrakları ve sloganlarla terörü lanetleyen yaklaşık 500 kişilik gurup Sakarya Caddesi üzerinden ıslık ve alkışlarla tezahüratta bulunarak iskele meydanındaki Atatürk Heykeli önünde toplandı. Burada şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunup istiklal marşı okunmasının ardından etkinlik şehitlerimiz için Fatiha okunması ile son buldu.   

Programın organizatörlerinden Aykut Kara, terörü şiddetle lanetlediklerini belirterek, vatanı için şehit olan tüm güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet dilediklerini, amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.  

Haber:Ali YILMAZ


Editör: Vitrin Haber