Sinop’ta İncedayı Mahallesi Şeyh İsmail Sokak No:16/A adresinde profesyonel makyaj ve türban tasarımı alanında faaliyet gösterecek olan ‘Türban Tasarım, Make Up Studio’nun  açılışı kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesini Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, SİNDER üyesi Kurtuluş Açıkgöz ile işletme sahibi Mihriban Tabak birlikte kesti. Kurdele kesiminden sonra Mihriban Tabak davetlilere faaliyet alanı ve yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu bol bereketli kazançlar getirmesi  dileğiyle işletmenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

PROFESYONEL MAKYAJ VE TÜRBAN TASARIMI YAPILACAK
Açılış nedeniyle çok heyecanlı olduğunu belirten ‘Türban Tasarım, Make Up Studio’ işletme sahibi Mihriban Tabak, daha önce evlere giderek hizmet vermeye çalıştıklarını bununda bazı sıkıntılara neden olduğunu belirterek artık İncedayı Mahallesi Şeyh İsmail Sokak No:16/A adresinde profesyonel makyaj ve türban tasarımı alanında faaliyet göstereceklerini söyledi.

TEMİZLİK BU MESLEKTE ÖNEMLİ
‘Daha önce evlere giderek hizmet vermeye çalışıyorduk ama farklı ilçeler olduğunda saatlerde sıkıntı oluyordu’ diyen Mihriban Tabak; “Örneğin bir gelin Ayancık’ta, diğeri Erfelek’te olduğunda mecburen alamıyordum. Şuan da sabit bir yerimiz var. Saatlerini belirliyorum ve buraya geliyorlar. Diğer tarafta mesafede sıkıntılı, yetişip yetişememe gibi sıkıntılarımız oluyordu. Biraz geride kaldık konum olarak ama hayırlısı olsun bizim için. İşyerini ilk kiraladığımda cebimde sadece bir anahtar vardı ve bugüne kadar geldik. Bana daha da bir özgüven geldi. ‘Yapamazsın’ dediler, ben buraya kadar tek başıma geldim. Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyoruz, müşterilerimizin çoğu il dışından geliyor. Kullandığımız malzemelerimiz kaliteli malzemeler, önceliğimiz müşterilerimizin memnun kalması. En başta güler yüzlü olmaya önem veriyorum, daha sonra işimi iyi ve güzel yaptığımı görsünler. Bir fırçayı ertesi gün yıkamadan asla kullanmam. Temizlik önemli bu meslek bunu gerektiriyor” dedi.      

YOĞUN BİR SEZON BENİ BEKLİYOR
Açılışımız olmasaydı bugün gelinim vardı ama açılışımız olduğu için mecburen reddetmek zorunda kaldığını vurgulayan Mihriban Tabak sözlerini şöyle sürdürdü; “Çok şükür yoğun bir sezon beni bekliyor. Saça da yönelmek istiyorum ama şuan sadece tek şeye yöneldim. Burada ne var dendiği zaman türban tasarım yapıyorlar desinler. Burada tabi ki türban yapan meslektaşlarım var ama bunun üzerine çok fazla düşen yok. Yapan var ama sadece türban tasarımı üzerine yapan yok. Biz çok fazla ilgileniyoruz, çünkü gelinlerimizin en özel günü”. 

Bu bir ‘Advertorial’dir.
 

Editör: Vitrin Haber