Sinop Emniyet Müdürlüğü'nce 2012 yılı Alo 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan aramalara ilişkin hazırlanan raporda ilginç diyaloglar dikkat çekti. Raporda, 155'i arayan kişilerin "Cep telefonumda kontörüm yok arkadaşımı aramam gerekiyor siz arayıp beni aramasını söyler misiniz?", " Sokak köpekleri bir kediyi kovalıyor, kedi ağaca çıktı, köpekler ağacın altında bekliyor ekip gönderirmisiniz ", "118 18 aradım beni telefonda çok bekletti gerekeni yapın" "Elektrikler ne zaman gelecek abi ", Ramazan ayında 155 arayarak top patladı mı " gibi diyaloglar yer aldı.

KARIM BENİ EVE ALMIYOR
Yine raporda; 

-Akşam dükkanını kapatan esnaf bir şahsın oğlunu içeride bırakarak dükkanı kitlediği, kitli kalan şahsın babasına ulaşamadığı için yardım istemesi üzerine babaya ulaşılarak şahsın dükkandan çıkarıldığı. 

-Gece ilerleyen saatlerde arayan şahıs eşinin evin kapısını açmadığını belirtmiş, kendisine nasıl yardımcı olunabileceği sorulduğunda şahsın eşinin telefonunu verdiği ve aranmasını istediği, akabinde şahsın eşi aranarak,  eşini eve alması için ikna edildiği, 

-Arayan şahsın; Gelin bunları yakalayın beni dolandırdılar demesi üzerine, kimin dolandırdığı sorulmuş, 11818 dolandırdı, beni telefonda çok bekletti gerekeni yapın dediği.

- Gece 10:30 sıralarında arayan şahsın ineklerin dışarıda olduğunu, üşüdüğünü belirterek ineklerin barındırılacak bir yere götürülmesini istediği. 

-Elektrikler ne zaman gelecek abi,  gibi ilginç detaylar da yer alıyor.


 
 
Editör: Vitrin Haber