Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elife Kılıç tarafından sunulan ve 4 hafta boyunca devam eden eğitimlere, il ve ilçe müdürlüklerinin idari ve teknik personelinden toplam 114 kişi katıldı.

İl Müdürü Erol Saraçoğulları, programlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; Çalışan bireylerin kişisel niteliklerinin gelişmesi, çevreleriyle olan iletişim ve etkileşimlerini, iş doyumu, motivasyon düzeylerini ve verimli çalışma yeteneklerini de geliştirmekte olup iş dünyası açısından bu durum giderek önem kazanmaktadır. Bu noktadan hareketle Kurum çalışanlarımıza yönelik kişisel gelişim programlarının uygulanması, kurumsal potansiyelimizin geliştirilmesine katkı sağlayacaktır. İlimizde ilk olacak bu model uygulamanın diğer kamu kurum ve kuruluşları açısından müspet çarpan etkiler doğurması da kuvvetle muhtemeldir.

Bu amaçla, İletişim Becerileri, Kişisel Motivasyon, Hedef Belirleme, Stres ve Zaman Yönetimi, Problem Belirleme, Önleme ve Çözme Stratejileri,  Beyin Fırtınası ve Görüş Geliştirme Uygulamaları, Yaratıcı Düşünme ve Fikir Üretme konularında Sinop Üniversitesi ile işbirliği içerisinde hizmet içi eğitim programlarının düzenlenmesi uygun ve yararlı görülerek eğitim programları başlatılmıştır.

2013 Yılında da eğitimleri, belirtilen konu başlıklarında sürdürülecektir. Başta Doç. Dr. Elife KILIÇ olmak üzere Sinop Üniversitesinden ve Kurumumuzdan, ilgili programlara emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Editör: Vitrin Haber