Bağcılar Belediyesi, Sinop ve Samsun'da yaşanan ve can ve mal kaybına yol açan sel felaketinin ardından afetzedelerin yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlattı. Çekyat ve oturma gruplarından oluşan yardım malzemeleri ilki Sinop'a ulaştırıldı.

Bağcılar Belediyesi, Samsun ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketinin ardından afetzedelerin yaralarının sarılması amacıyla yardım seferberliği başlattı. Hayırseverlerin de destek verdiği kampanya kapsamında çekyat ve oturma grubundan oluşan bir kamyon Sinop'a gönderildi.

Yardım kampanyasının devam ettiğini bildiren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Öncelikle hayatları kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bir kamyon eşyayı sel felaketinin ilk yaşandığı Sinop'a gönderdik. Samsun'a da selzedelerin yaralarının sarılması için de çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede, Samsun'a yardımlarımız ulaşacak" dedi.

Bağcılar Belediyesi, daha önce de yurt içi ve yurt dışında afet bölgelerine yardımlar ulaştırmıştı. Son olarak Van'da yaşanan depremin ardından bu ile 22 kamyon eşya ve gıda yardımı ulaştırmıştı.
Editör: Vitrin Haber